Algemeen

Grote Clubactie STB

Koop online loten van de Grote Clubactie van STB

Ga naar https://lot.clubactie.nl/lot/schaats-training-bolsward/schaatstrainingbolsward/244577  en stuur deze link door naar familieleden, buren, vrienden en bekenden

De Grote Clubactie is op 24 september gestart en ook STB doet mee. Net als de vorige keer doen we dit online. Het voordeel van deze methode is dat je niet met papieren loten de boer op moet om deze te verkopen aan familieleden, buren, vrienden en bekenden. Het enige wat je moet doen is vanaf je PC, laptop, tablet of telefoon deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/schaats-training-bolsward/schaatstrainingbolsward/244577 doorsturen naar familieleden, buren, vrienden en bekenden zodat zij loten kunnen kopen van STB. En natuurlijk kun je ook voor jezelf loten bestellen via deze website. Na aankoop van een lot wordt het bedrag door de Grote Clubactie geïncasseerd. Je ontvangt het lotnummer op je bankafschrift, zodat je later op de website van de Grote Clubactie kunt checken of je een prijs hebt gewonnen (de hoofdprijs is 100.000 euro !). Een lot kost slechts € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas van STB.

 

Dit vind je misschien ook leuk