Algemeen

Nieuwe clubkleding

Zoals aangekondigd heeft de kledingcommissie een mooi ontwerp gemaakt voor de nieuwe STB clubkleding. We kunnen die dankzij onze sponsoren en een extra bijdrage van uit de clubkas voor een hele mooie prijs aanbieden (jasje + broek). De kleding kunnen jullie vanaf nu bestellen via de webshop van Bioracer (zie link onderaan dit bericht).

De regels daarbij zijn als volgt:

  • Voor de ijstrainingen is het dragen van zowel een jasje als een broek van STB verplicht.
  • De standaard optie daarbij is een jasje + salopet (broek met bretels), maar voor mensen die liever in een schaatspak trainen, is het ook toegestaan om een pak onder het jasje te dragen (jasje mag dan natuurlijk uit tijdens de training).
  • In de webshop staan 4 sets, bestaande uit een jasje met 1) salopet, 2) schaatspak met cap, 3) schaatspak zonder cap of 4) thermo schaatspak zonder cap. Op deze sets geven we m.b.v. onze sponsors veel korting, omdat ieder lid een van deze sets aanschaft.
  • Mocht je nog meer kleding willen bestellen, dan zijn alle items ook nog los te bestellen, maar wel met minder korting (per lid kan dus max. 1 set besteld worden).
  • Weet dat de kleding achteraf niet geruild kan worden, omdat alles op maat wordt gemaakt. Zorg dus dat je de goede maten bestelt, en kom naar de pasavond op vrijdag 1 juli om die te bepalen (of stem af met een clubgenoot met hetzelfde postuur).
  • Voor het afleveren van de kleding zijn twee opties: 1) ophalen bij de club (zodra de kleding er is geven we de locatie (in Bolsward) door). Deze optie is gratis; 2) op thuisadres laten bezorgen. Dit kost 9,68 EUR. Bij de bestelling kan de gewenste optie worden aangevinkt.
  • De webshop is maar voor een korte periode open, omdat de levertijd ong. 12 weken is, en we de kleding graag bij de start van het schaatsseizoen willen hebben. Let dus op dat je je bestelling uiterlijk zondag 10 juli doorgeeft. In het voorjaar van 2023 zullen we pas een volgende ronde bestellingen gaan doen.

De link naar de webshop is: https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=8AQFKT3SRm

Een instructie voor het gebruik van de webshop (o.a. over registratie en betaling) vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk