Algemeen

STB clubkleding

Vanaf 2022 heeft STB nieuwe clubkleding. STB kan die dankzij de sponsoren en een extra bijdrage uit de clubkas voor een hele mooie prijs aanbieden (jasje + broek). De kleding kan besteld worden bij Menno Poelstra.

De regels daarbij zijn als volgt:

  • Voor de ijstrainingen is het dragen van zowel een jasje als een broek van STB verplicht.
  • De standaard optie daarbij is een jasje + salopet (broek met bretels), maar voor mensen die liever in een schaatspak trainen, is het ook toegestaan om een pak onder het jasje te dragen (jasje mag dan natuurlijk uit tijdens de training).
  • Er zijn 4 sets, bestaande uit een jasje met 1) salopet, 2) schaatspak met cap, 3) schaatspak zonder cap of 4) thermo schaatspak zonder cap. Op deze sets geven we m.b.v. onze sponsors veel korting, omdat ieder lid een van deze sets aanschaft.
  • Mocht je nog meer kleding willen bestellen, dan zijn alle items ook nog los te bestellen, maar wel met minder korting (per lid kan dus max. 1 set besteld worden).

Dit vind je misschien ook leuk