Algemeen

Even voorstellen: Douna Machinery BV

Alle STB-ers rijden sinds dit seizoen met de naam Douna Machinery op de nieuwe clubkleding. Maar wat is Douna Machinery ? Hieronder stelt de nieuwe sponsor zich voor.

 

Douna Machinery B.V. in Leeuwarden is al 98 jaar een fabriek actief in de mechanische machinebouw. Ultieme ervaring in prototypebouw van diverse machines waarbij de gasindustrie de grootste rol speelt. Met de eigen engineeringsafdeling kunnen ze klanten begeleiden van idee tot montage en productie van complete machines. Tegenwoordig verbindt Douna groene technologieën, bijvoorbeeld voor toekomstige energievoorziening of energieopslag.

 

Daarnaast zijn precisie grootverspaning, gecertificeerd lassen, monteren en meten in een geconditioneerde meetruimte kernwoorden die tot het vakmanschap van Douna behoren. Zie de website voor uitgebreide informatie: www.douna.nl

 

STB-lid Hendrik Wijnja is Technisch Directeur bij Douna en heeft de verbinding met STB gelegd.

                      

 

Dit vind je misschien ook leuk