Algemeen

Algemene Ledenvergadering op 15 september

Op vrijdagavond 15 september houden we onze jaarlijkse ledenvergadering. Die zal plaatsvinden in de kantine van de korfbalvereniging (naast de skeelerbaan), en begint om 20:15 uur. Alle STB leden worden van harte uitgenodigd om hier bij te zijn. Het bestuur en de verschillende commissies zullen vertellen wat er zoal gedaan is in het afgelopen jaar, en wat de plannen voor komende jaar zijn. Mocht je ideeen hebben over hoe we zaken anders kunnen aanpakken, dan horen we dat graag !

Daarnaast zal de Technische Commissie uitleg geven over de ijstrainingen (groepsindeling, trainers) voor komend seizoen. En we zoeken nog steeds een nieuw bestuurslid die het secretariaat op zich wil nemen. Geïnteresseerden kunnen zich tot een half uur voor de vergadering nog melden bij het bestuur.

Tenslotte kunnen (nieuwe) leden nog clubkleding aanschaffen, er zullen diverse maten beschikbaar zijn.

 

De agenda, notulen van vorige jaar en andere stukken voor de vergadering staan hieronder als bijlage, of zullen op de vergadering ter inzage liggen.

Dit vind je misschien ook leuk