Algemeen Schaatstraining

Trainers gezocht + trainerscursus

Het trainerskorps bij STB begint aardig te vergrijzen. Om ook in de komende jaren voldoende trainers op het ijs te hebben zijn we dringend op zoek naar nieuwe trainers. Lijkt het je leuk om de jeugd te leren schaatsen, de junioren snellere tijden te laten rijden of de senioren wekelijks een leuke training voor te schotelen ? Meld je dan aan bij de TC (Jacob Heslinga) of het bestuur.

 

Om je op weg te helpen kunnen we je vanaf november (op kosten van STB) al een trainerscursus aanbieden. Dan wordt nl. door de KNSB in Heerenveen de cursus Schaatstrainer niveau 1 georganiseerd (zie hier voor meer info). Op twee avonden leer je de basis van het trainersvak. Tegelijkertijd kun je als (assistent) trainer aan de slag bij STB.

 

Foto: Ynte Dragt

Dit vind je misschien ook leuk