Algemeen Wintercompetitie

Geslaagde feestavond met Henk Angenent en huldiging clubkampioenen

Foto’s prijswinnaars: zie hieronder

Het winterseizoen ’22/’23 is feestelijk afgesloten met een feestavond in Ons Gebouw. Het eerste hoogtepunt was de huldiging van alle clubkampioenen. Er zijn (nog) niet heel veel STB-ers die alle afstanden voor een officieel klassement gereden hebben, maar gelukkig zijn er weer flink wat jeugdleden die tenminste één wedstrijd hebben meegedaan. Die hebben op deze avond allemaal een beker of medaille ontvangen (zie voor de uitslagen hier). Hieronder de foto’s met de prijswinnaars per leeftijdscategorie.

Het tweede hoogtepunt was de lezing van Henk Angenent, die op een boeiende en grappige manier vertelde hoe hij zich had ontwikkeld als schaatser / marathonrijder, uiteindelijk in 1997 de Elfstedentocht won, en daarna een compleet ander leven kreeg.

Jongste pupillen

 

Oudste pupillen

C-junioren

 

B-junioren

 

Progressiebeker B/C-junioren & A-junioren/senioren (zie uitslag)

 

Dit vind je misschien ook leuk