Skeeleren

succesvolle skeelerclinic

Op 8 juni werd door STB aan leerlingen uit de groepen 4 en 5 van de Sint Maartenschool en De Bron een skeelerclinic gegeven. Het doel hiervan is o.a. om de jeugd weer meer in beweging te krijgen. Voor de Sint Maarten gebeurde dit in het kader van de ‘beweegweek’. Dat is een aanvulling op de hardloop Elfstedentocht waarbij de juffen en meesters deze tocht in estafettevorm gaan afleggen. De Bron heeft ook een project om de jeugd meer in beweging te krijgen: ‘De Bron in beweging’.

Onder bezielende leiding van Bouke, Martin en Nynke werden de kinderen geleerd hoe ze zich het beste en snelste konden verplaatsen op de skeelers. De kinderen beleefden er zichtbaar plezier aan.

STB kon in totaal circa 160 leerlingen verwelkomen. Mede dankzij het mooie weer was het een groot succes. Natuurlijk hopen wij dat er kinderen zijn die hier een vervolg aan willen geven en dat wij ze te zijner tijd ook bij de ijstrainingen kunnen verwelkomen.

Dit vind je misschien ook leuk