Algemeen

Feestavond STB

9263 STB feestavond 033Op vrijdagavond 30 maart werd weer de jaarlijkse feestavond gehouden. Deze was even anders dan voorgaande edities, maar niet minder geslaagd. Het begon met de prijsuitreiking van het winterkampioenschap. Daarna werden Akke, Ellie en Joke in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet als jurylid, de eerste twee maar liefst meer dan 25 jaar. Voor Hans Jansma was er een gesigneerde pen als waardering voor de boeiende stukjes de hij over de wedstrijden op de website plaatst. René Krijnsen kreeg een bos bloemen als dank voor het feit dat hij jarenlang de jeugd heeft begeleid bij de fietstraining.
Een groot gedeelte van de avond werd opgevuld door een lezing van Monique Vergeer van schaatstraining advies & begeleiding. Zij is al jaren professioneel verbonden aan de schaatssport en weet vaak de juiste snaar bij de sporter te raken. Zij ging onder andere in op motivatie, effectief trainen, denken in kansen, inzet, persoonlijke jaarplannen etc. Ook deelde zij haar eigen ervaringen met de leden. Na afloop werd er nog gezellig met elkaar na gekletst onder het genot van een hapje en een drankje. Op de achtergrond werd er een diashow gepresenteerd van de belevenissen van de deelnemers die dit jaar op de Weissensee geschaatst hebben. Al met al een door de activiteitencommissie geslaagde avond.
Foto’s van deze avond, gemaakt door onze huisfotograaf Eize Wiersma, kun je vinden op de fotopagina.

Dit vind je misschien ook leuk