Uitslagen

Uitslag skeelerwedstrijd 8 september 2023

Prachtig weer, schone baan, enthousiaste deelnemers, verse koffie, koude limonade en chips. Op vrijdag 8 september waren dit de perfecte ingrediënten voor de tweede en laatste skeelerwedstrijd van dit seizoen. Met het warme weer was een warming-up op het veld overbodig. Skeelers aan en gaan met die banaan.

 

Tijdens de vorige winderige wedstrijd in juni werden er weinig PR’s gereden. Na een zomerlang trainen en goede weersomstandigheden was al snel duidelijk dat er vandaag veel harder werd gereden.  De bekers werden verdeeld over de snelste tijden van beide wedstrijddagen. Bij de jongste pupillen was het daarom sneu dat Fimke door een val op de training vanavond niet mee kon doen en zo haar snelste tijd van juni niet kon verbeteren. Alle vandaag gereden tijden vind je hier. De tijden van juni kun je hier teruglezen.

 

De Activiteiten Commissie wil graag alle deelnemers, supporters, trainers en andere vrijwilligers bedanken. We hopen jullie allemaal weer te zien op zaterdag 16 september op ’t Oordje. Dan sluiten we de zomer af met een leuke trainingsdag met bbq.

 

De prijzen zijn als volgt verdeeld:

 

Jongste pupillen:
1. Amarins Bos
2. Brecht van der Wey
3. Wille Kramer

 

Oudste pupillen:
1. Annet de Boer
2. Sanne Dijkstra
3. Isa Draijer

 

Junioren C:
1. Harm Brandsma
2. Jens Altena
3. Rosaly Langedijk

 

Junioren B:
1. Jordy Kelderhuis
2. Ilse Calsbeek
3. Sikke Brandsma

 

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina.

 

Dit vind je misschien ook leuk