Uitslagen

Uitslag skeelerwedstrijd 30 juni 2023

Vrijdagavond 30 juni werd de eerste van de twee skeelerwedstrijden dit seizoen verreden. De baan was droog en de temperatuur werkte ook goed mee. Wel stond er een stevige wind, dat mocht de tijd misschien drukken, maar de pret zeker niet.

 

Na een warming up onder leiding van Sybrand werd er door alle jeugdleden eerst 2x een 100 meter gereden. Hier werden verschillende PR’s behaald. Terwijl de jongste pupillen genoten van hun wel verdiende ijsje reden de oudste pupillen en junioren nog 1 of 2 rondes op hun snelst. De tijden van de diverse afstanden vind je hier. Deze kun je vergelijken met je eerdere tijden van september 2022.

 

De Activiteiten Commissie wil de trainers, ouders en natuurlijk de deelnemers bedanken voor hun inzet.

 

Op 1 september wordt de tweede wedstrijd gehouden en zullen we zien wie er met de prijzen naar huis gaan en of het nóg weer sneller kan! Meer foto’s vind je op onze facebookpagina.

Dit vind je misschien ook leuk