Algemeen Foto's Schaatstraining Skeeleren

Geslaagd trainingskamp in Kraggenburg 2022

In het weekend van 16, 17 en 18 september werd het jaarlijkse trainingskamp georganiseerd door de AC. Vrijdagavond vertrokken we met ongeveer 20 deelnemers en vrijwilligers richting Kraggenburg. Op recreatiepark De Voorst bivakkeerden  we in een keurige en ruime accommodatie.

 

Vrijdagavond werd er bankgehangen, bedgelegen, muziek geluisterd (Dennis de slager, slacht een koe), getiktokt en een spel gespeeld. Rond een uurtje of 3 vielen de laatsten in slaap. De volgende ochtend wel vroeg op voor het ontbijt en de ochtendtraining onder leiding van Bouke en Tiedo. Hieraan deden ook de deelnemers mee die alleen op zaterdag van de partij waren. Na de training was er een stevige lunch, zodat er in de middag weer fanatiek getraind kon worden.

 

In de vroege avond had Bouke de macaroni klaar. Hierna werd een speurtocht gedaan over het recreatieterrein. Tijdens de tocht was het even schrikken van een tweetal bosmonsters. De daggasten gingen hierna weer richting Bolsward. De rest maakte het nog laat met nachtelijke zwemavonturen, flessenmep en mobiel vermaak.

 

Ondanks het regenachtige weer kijken we terug op een geslaagd kamp. De activiteitencommissie wil de trainers, chauffeurs en alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun medewerking. Volgend jaar gaan we het zeker weer organiseren. Maar voor nu eerst het winterseizoen in met de schaatstrainingen in Leeuwarden.

 

Gelukkig hebben we de foto’s nog…

 

 

Dit vind je misschien ook leuk