Algemeen Skeeleren Uitslagen

Uitslag skeelerwedstrijd 2 september 2022

Vrijdag 2 september was het alweer tijd voor de tweede skeelerwedstrijd voor de jeugd van STB. Het weer kon deze avond niet beter.

 

Na het welkomstwoord van Richard en een warming-up onder leiding van Martin en Marieke werd er in vier categorieën op de 100 meter gestreden om de prijzen.

 

De uitslag was als volgt:
Jongste pupillen: 1. Bente; 2. Sinne; 3. Vita
Oudste pupillen: 1. Annet; 2. Amarins; 3. Sanne
C-junioren: 1. Harm; 2. Jens; 3. Tijn
B-junioren: 1. Jordy; 2. Ilse; 3. Hilde

 

Natuurlijk gaat het niet alleen om de prijzen, maar is het ook gewoon leuk om mee te doen. Dat dit voor iedereen zo was, zag je aan het plezier tijdens en na de wedstrijd. Daarnaast is het zeker ook een uitdaging om je eigen eerder gereden tijd uit de boeken te rijden. Of dat is gelukt kun je zien in de uitslagen van deze skeelerwedstrijd. Tijdens de prijsuitreiking van de jongste jeugd reden de junioren nog twee rondjes om het hardst.

 

De AC wil graag alle deelnemers, publiek en de vrijwilligers bedanken die deze geslaagde avond mogelijk hebben gemaakt.

 

Nog één training op 9 september en een skeelerkamp in Kraggenburg. Daarna kunnen de schaatsen uit het vet. Lijkt het je leuk om ook de schaatstrainingen te volgen, meld je dan aan via het ledenportaal of mail naar ledenadministratie@schaatstrainingbolsward.nl. Meer foto’s vind je op onze facebookpagina.

Dit vind je misschien ook leuk