Algemeen Uitslagen Wedstrijden

Uitslag skeelerwedstrijd 1 juli 2022

Afgelopen vrijdag, 1 juli, was er de eerste STB-skeelerwedstrijd van dit seizoen. Het weer werkte gelukkig mee. Met een graadje of 20 en een droge baan stonden ruim 30 deelnemers aan de start.

 

Terwijl de jeugd in vonkelnieuwe genummerde hesjes probeerde hun beste tijd neer te zetten op de 100 meter, genoten de aanwezige toeschouwers, onder wie veel STB-ers die kwamen passen voor de nieuwe flitsende clubkleding, van de koffie en thee. Na twee keer de 100 meter was er nog een nieuw onderdeel.  Wederom 100 meter, maar met aan het begin een 15 meter lange technische slalom. Iedere gemiste pion leverde strafseconden op.  Voor de oudere jeugd was er tot slot nog de mogelijkheid om in twee rondes een zo snel mogelijke tijd neer te zetten.

 

Na afloop was er voor iedereen een ijsje en een medaille. Op een valpartij na, kunnen wij terugzien op een geslaagde wedstrijd. Noteer vrijdag 2 september alweer vast in jullie agenda, want dan zal de volgende wedstrijd worden georganiseerd.

 

Alle tijden vind je hier en meer foto’s vind je op Facebook.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk