Skeeleren

Tijn Bijma en Jordy Kelderhuis debuteren in skeelercircuit

In een zonovergoten Sneek vond vandaag, zaterdag 4 juni, de Van Lingen skeelerwedstrijd plaats. Onder de bezielende leiding van trainer Bouke Dooper waren ook twee STB’ers die de uitdaging aangingen. Tijn Bijma en Jordy Kelderhuis (zie foto) verschenen enthousiast aan de start en maakten hun debuut in deze wedstrijd die bestond uit drie verschillende disciplines. Een 100 meter pionnenrace op tijd, een inlinerace over 5 ronden en een puntenkoers over 11 ronden. Ze zullen hun positieve ervaringen vast met andere STB’ers delen zodat volgende keer nog meer STB’ers mee gaan doen. In ieder geval is de belangstelling gewekt bij de meelevende supporters Mare en Ilse. Het zou mij niet verbazen als zij er volgende keer sowieso bij zijn.

Dit vind je misschien ook leuk