Uitslagen

Jasper Tinga bijt spits af met PR

Zoals het nu lijkt kunnen we langzamerhand ons gewone leventje weer oppakken. De versoepelingen geven ons weer wat meer vrijheid en dat betekent voor de serieuze schaatsers onder ons dat ze eindelijk weer eens een wedstrijd mogen schaatsen. Jasper Tinga (zie foto bij aanhef) was de eerste STB’er die de schaatsarena in Leeuwarden betrad en opende het seizoen met een klinkende 4.08,50 op de 3.000 meter. Natuurlijk moesten we in de archieven duiken om te zien wat dat betekende maar u raadt het al. Hij scoorde een nieuw PR. Hij verbeterde zich met maar liefst 9 seconden en reed zijn 4.17,59 uit de boeken. Een mooie vlakke race met 4 rondjes in de 32 brachten hem dit nieuwe succes. Een prachtige start van hopelijk een mooi seizoen 21/22.

Dit vind je misschien ook leuk