Algemeen

Grote Clubactie STB

De Grote Clubactie is op 18 september gestart en ook STB doet mee. Net als de vorige keer doen we dit online. Het voordeel van deze methode is dat je niet eerst loten hoeft te bestellen en vervolgens de boer op moet om te proberen deze te verkopen aan familieleden, buren, vrienden en bekenden. Het enige wat je moet doen is vanaf je PC, laptop of Smartphone voor jezelf loten te bestellen via de website: https://clubactie.nl/lot/schaats-training-bolsward/443858. Daarnaast kun je deze link doorsturen naar familieleden, buren, vrienden en bekenden zodat ook zij loten kopen van STB. Na aankoop van een lot wordt het bedrag door de Grote Clubactie geïncasseerd. Je ontvangt het lotnummer op je bankafschrift. Een lot kost slechts € 3,-. Van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas van STB.

Koop online loten van de Grote Clubactie van STB

Ga naar https://clubactie.nl/lot/schaats-training-bolsward/443858  en stuur deze link door naar familieleden, buren, vrienden en bekenden

Dit vind je misschien ook leuk