Uitslagen

Jasper Tinga komt 0,07 tekort

De bal rolt weer zou de voetbalwereld zeggen maar bij het schaatsen zijn dergelijke introducties niet voorhanden. Dus dan maar een poging wagen; we glijen weer. In ieder geval begrijpt u dat we weer los zijn. Afgelopen zondag stond in Leeuwarden de eerste Gewestelijke wedstrijd op het programma en daar verscheen onze Jesper Tinga (2e jaars B-junior) aan de start op de 3 kilometer. Het ging al weer voortvarend met Jesper want met zijn 4.17,66 was hij de snelste van het hele deelnemersveld. Met slechts een verschil van 0,07 seconde kwam hij net boven zijn PR van 4.17,59 uit. En dat is een uitstekende start want we weten allemaal hoe moeilijk het is om het na een ijspauze van een half jaar weer het juiste gevoel naar boven te krijgen. Jasper is in ieder geval voor zijn eerste examen geslaagd. Keurig.

Dit vind je misschien ook leuk