Algemeen

Haal geld binnen voor STB via Rabo ClubSupport

Rabobank stelt elk jaar geld beschikbaar voor lokale verenigingen en stichtingen. De leden van de bank verdelen het bedrag door te stemmen op de vereniging of stichting die zij een warm hart toe dragen. Iedere stem is geld waard. Wanneer je lid bent van de Rabobank kun je stemmen. Ook STB staat in deze lijst. Stemmen kan tot 25 oktober.

Ben je klant van de Rabobank maar geen lid en wil je wel stemmen, meld je dan aan als lid. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Stemmen kun je via de Rabo App of bij http://www.rabobank.nl/clubsupport

Daarbij tik je in het zoekscherm STB in. Vervolgens kun je ook nog andere clubs (maximaal 5) selecteren via pijltje terug van je browser. Als je dat gedaan hebt kun je de zogenaamde bekers verdelen, per club maximaal 2.

 

Dit vind je misschien ook leuk