Algemeen

Enquête studenten sportkunde

Beste leden,

Wij zijn Nynke Hoekstra en Jitske van Eck. Als eerstejaars studenten van de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen gaan wij de komende 8 weken een onderzoek doen binnen de schaatsvereniging.

Onze onderzoeksvraag is: Hoe kunnen wij voor de STB het bestaansrecht voor de komende 5 jaar behouden of versterken?

Hiervoor gaan we onderzoeken hoe de vereniging functioneert en proberen we om de sterke en de minder sterke punten van de vereniging te achterhalen. Daarvoor hebben we veel informatie nodig die we op verschillende manieren gaan verzamelen. We gaan o.a. leden interviewen, kijken bij trainingen en een vergadering bijwonen. Het kan dus zijn dat u ons binnenkort tegen komt tijdens een van uw trainingen. 

Het is de bedoeling dat we aan het eind van de onderzoeksperiode met een advies komen waar de vereniging wat aan heeft. 

Om meer informatie te krijgen over STB hebben we een enquête. U zou ons erg helpen bij ons onderzoek door deze enquête in te vullen, dit duurt ongeveer 10 minuutjes. U kunt de enquête bereiken door op onderstaande link te klikken.

http://www.thesistools.com/web/?id=544559

Alvast bedankt voor het invullen van onze enquête!

Als u meer informatie wilt over ons onderzoek kunt u altijd contact met ons opnemen via email 

(nn.hoekstra@st.hanze.nl en j.a.van.eck@st.hanze.nl)

Met vriendelijke groet,

Nynke Hoekstra en Jitske van Eck

Dit vind je misschien ook leuk