Algemeen

Koeken verkopen voor de club.

Het schaatsseizoen is weer voorbij en voor je het weet is het 1 mei en beginnen we alweer met de zomerplanning. Ook dit jaar hebben we weer leuke activiteiten voor jullie op de agenda. Om dit alles te kunnen bekostigen vragen wij jullie weer om hulp. Vorig jaar hebben we een mooi bedrag binnen gehaald met de Poiesz sponsoractie (daar zijn we dit jaar voor uitgeloot) en drie jaar geleden hadden we de suikerbrood verkoop.

Dit jaar organiseren we een koekenverkoop. We gaan pakjes van 4 koeken verkopen langs de deuren en willen dit doen in de week voor de Pasen (10 t/m 15 april). We hopen dat iedereen minimaal 10 pakjes kan verkopen. Uiteraard is meer verkopen altijd welkom. Het ingezamelde geld zal volledig ten goede komen aan de activiteitencommissie zodat wij daar voor jullie weer leuke dingen mee kunnen doen.

 

Hoe werkt het:

–              Meld je bij ons aan via de email (activiteiten@schaatstrainingbolsward.nl) vóór donderdag 6 april

–              Als je denkt dat je meer dat 10 pakjes koeken kunt verkopen vermeld dit dan in de mail

–              Je krijgt van ons te horen waar en wanneer je de koeken krijgt

–              Bij voorkeur verkoop je op maandag 10 en dinsdag 11 april

–              Ben je door je voorraad heen en denk je meer te kunnen verkopen? Geen probleem, mail of bel ons (Wim bij de Weg) je krijgt dan een nieuwe voorraad.

 

Eigenlijk gaan we er stiekem wel een beetje vanuit dat alle jeugdleden op onze ledenlijst minstens 10 pakjes koeken willen verkopen.

Dit vind je misschien ook leuk