Algemeen

Rondjes schaatsen in de Elfstedenhal tijdens Bikkelavonden

ElfstedenhalDe eerste stap om ooit de Elfstedentocht te schaatsen is gezet, velen van jullie zijn al wekelijks in de Elfstedenhal te vinden om de techniek van het schaatsen te verbeteren of onder de knie te krijgen. Maar wat nou als hij dit jaar komt? Ben jij dan wel klaar voor de Tocht der Tochten? Wij bieden jullie extra trainingen voor deze mogelijkheid in de vorm van een Bikkelavond.  Op zaterdag 5 november aanstaande start onze ‘Bikkelavond’ om 20:00 uur ‘s avonds, kosten €10,- p.p. inclusief consumptie. In totaal zijn er zes verschillende avonden waarin we rondes gaan rijden (met voorrijders) om zo onze conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren.  De ideale training voor een Elfstedentocht (of misschien iets realistischer, de Weissensee). Data Zaterdag 5 november 50 rondes, Zaterdag 19 november 60 rondes, Zaterdag 17 december 70 rondes, Zaterdag 28 januari 80 rondes, Zaterdag 25 februari 90 rondes en Zaterdag 11 maart 100 rondes De rondes zijn te rijden in drie verschillende groepen: Groep 1 – 42 seconden, Groep 2 – 50 seconden en Groep 3 – 60 seconden. Inschrijven is niet nodig, we zien je graag op 5 november! Zie ook bijgevoegde folder.

Met vriendelijke groet,

Baukje Heeg

Marketing & Communicatie

Tel: 058-213 55 55
Fryslânplein 1, 8914 BZ, LEEUWARDEN
www.elfstedenhal.frl

Dit vind je misschien ook leuk