Algemeen

Jelle’s Boubedriuw en STB verlengen sponsorcontract

ondertekening-contract-jelle-en-arjenDonderdag 29 september is het nieuwe schaatsseizoen weer geopend tijdens de najaarsvergadering van Schaatstraining Bolsward (STB). Op dinsdag 4 oktober starten de trainingen in de Elfstedenhal in Leeuwarden en vanaf november in het vernieuwde Thialf. De komende 5 jaar schaatsen de leden van STB wederom in de kleuren van Jelle’s Boubedriuw. STB is zeer verheugd met de verlenging van het sponsorcontract en trots op het feit dat Jelle’s Boubedriuw al vanaf 1997 sponsor is van de club.

Zoals Jelle’s Boubedriuw de leden van STB in een nieuw jasje steekt, kan hij ook uw woning of keuken in een nieuw jasje steken. Zij staan voor veelzijdigheid, hoge kwaliteit, korte lijnen, een persoonlijke benadering en een no-nonsense aanpak. Hierdoor is Jelle’s Boubedriuw inmiddels een begrip geworden in Súdwest-Fryslân. Met enthousiaste en kundig opgeleide medewerkers biedt Jelle’s Boubedriuw veel mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw, restauratie, verbouw, onderhoud en levering van complete keukens. Voor meer informatie over Jelle’s Boubedriuw kunt u terecht op hun eigen website: www.jelles.nl

Op de foto, gemaakt door Eize Wiersma, ziet u rechts Jelle Rijpma en links Arjen Klaversma, voorzitter van STB, tijdens de ondertekening van het sponsorcontract.

Dit vind je misschien ook leuk