Algemeen

Najaarsvergadering

Op 21 september werd In Ons Gebouw in Bolsward de najaarsvergadering gehouden. Naast het bespreken van de reguliere punten werden de kampioenen van het zomerkampioenschap gehuldigd. Daarnaast werd Jacob Heslinga in het zonnetje gezet. Hij is het vorig winterseizoen Nederlands Kampioen bij de masters was geworden.

Voor twee anderen waren er ook bloemen. Hendrik Postma nam na 8 jaar afscheid als bestuurslid en kan zich nu volledig storten op zijn trainersactiviteiten. Het bestuur zal wel weer aangevuld moeten worden. Pauline Wetting is gestopt met de activiteitencommissie. Zij kreeg van Douwina Postma complimenten over de wijze waarop ze de afgelopen jaar haar functie had vervuld. Pauline wordt opgevolgd door Yvonna Tinga.

Door onze huisfotograaf Ezie Wiersma zin er weer foto’s gemaakt, zie de fotopagina.

Dit vind je misschien ook leuk