Uitslagen

Sanne van der Schaar mogelijk naar World-cup wedstrijden

Ons STB-lid Sanne van der Schaar heeft afgelopen weekend tijdens de NK-afstanden uitstekend gepresteerd. Het begon op de 500 meter met een nieuw PR van 39,60 (was 39,74) waar ze twaalfde mee werd. Vervolgens werd ze tiende op de 1.500 meter met een tijd van 1.59,45. Zo snel was ze in Nederland nog nooit. Maar het mooiste moest nog komen. Op de 1.000 meter ging ze goed van start, draaide vervolgens in vlekkeloze stijl een hele snelle eerste ronde van 28,0!! (even snel als Jorien ter Mors en Marrit Leenstra) om daarna de tweede ronde goed af te maken en als 6e te finishen in een prachtig nieuw PR van 1.16,94 (was 1.17,68). Daarmee ‘schaarde’ ze zich bij de top van Nederland. Winnares Jorien ter Mors laat mogelijk de world-cup wedstrijden aan de overkant van de grote plas schieten waardoor Sanne begin december mogelijk op het snelle ijs van Calgary en Salt Lake City mag aantreden. Een droom van elke schaatser om daar te mogen schaatsen. Wat zou dat mooi voor Sanne zijn.

 

nst28okt2017-f-lo-podOok Aggie Walsma deed van zich spreken. Zij reed afgelopen zaterdag op de Atje Keulen-Deelstra baan in Leeuwarden naar een voortreffelijke 3e plek tijdens de 2e etappe van KPN-Marathon. In een sterk bezet veld mocht de Cenned rijdster, gezien het koersverloop, plotseling voor haar eigen kansen gaan en beloonde zichzelf met een plek op het ereschavot.

Rechts op de foto staat de terecht lachende Aggie Walsma.

 

 

 

De prestaties van deze twee meiden van onze club is een stimulans voor al onze leden. En zo zie je maar weer dat je dus via STB de top kunt halen!!!

Dit vind je misschien ook leuk