Marathon

Marieke Gerbrandy noteert topklassering

Tijdens de op 16 oktober 2017 gehouden Baanmarathon op Thialf reden twee STB-dames mee in het herenpeloton in de categorie C3/M3/D2. En (misschien) tot veler verrassing (van de heren) finishte de ijzersterke Marieke Sybrandy na 30 loodzware ronden op de 2e plek. Wat een prachtige prestatie van onze Nijlandse crack. Dit belooft wat voor het komende seizoen. Ook Anke Fekken deed het goed met een verdienstelijke 10e plaats.

In de categorie C1/M1 wist alleen Gerben Gerbrandij zich in de top 10 te scharen (8e). En dat is heel knap in een zeer sterk bezet veld. De plaatsen in de eindrangschikking van de overige STB’ers staan in onderstaand overzicht.

Categorie C1/M1: Categorie C3/M3/D2:
Gerben Gerbrandij 8e Marieke Gerbrandy 2e
Bas Ludemann 14e Anke Fekken 10e
Tiedo Tinga 16e
Jan Gerbrandij 19e
Sybrand v/d Wey 24e

Dit vind je misschien ook leuk