Algemeen

Jeugdsponsoractie Poiesz

De STB is geselecteerd om mee te doen aan de jeugdsponsoractie van de Poiesz. Hiermee kunnen we geld ophalen en dat investeren wij in onze jeugd, bijvoorbeeld door het aanschaffen van nieuwe trainingsmiddelen.

 

DE ACTIE LOOPT VAN 8 FEBRUARI T/M 3 APRIL

Hoe werkt het?

Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijgt de klant een sponsormunt, maar ook wekelijkse aanbiedingen leveren extra munten op. Wij doen mee met de Poiesz Bolsward. Bij de ingang hangen kokers waar de munten in moeten. Doe je wel boodschappen bij de Poiesz, maar niet in Bolsward? Bewaar de munten en geef ze aan iemand die ze in Bolsward kan afleveren.

Via facebookpagina van de club wordt ook nog een bericht geplaatst. Hoe meer mensen dit delen, hoe meer mensen we bereiken! Ook via twitter zal binnenkort nog een bericht komen.

Via de facebooksite van Poiesz www.facebook.com/poieszsupermarkten kun je een stem uitbrengen op je club. Hoe meer stemmen, hoe meer kans op 500 extra munten! Bovendien maakt iedereen die stemt kans op Poiesz waardebonnen.

Stemmen kan vanaf 8 februari. Vertel dit ook vooral door aan familie, vrienden, kennissen!

 

Hoe kun je ons helpen?

In de mail die de leden hebben ontvangen is een flyer bijgevoegd. Deze zou je kunnen uitprinten en thuis voor het raam kunnen hangen, of b.v. op het werk, bij opa’s en oma’s, buren, noem maar op.

Iedere vereniging heeft een promotieweek toegewezen met een “actie zaterdag”. Voor ons is dat de week van 13 maart t/m 19 maart. Zaterdag 19 maart mogen we in en bij de winkel onze club promoten van 10.00 uur tot 15.00 uur. Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers! We vragen natuurlijk vooral de jeugd om te helpen, maar ook ouders zijn van harte welkom om een bijdrage te leveren. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar de activiteitencommissie: activiteiten@schaatstrainingbolsward.nl.

Tevens zijn wij nog op zoek naar promotiemateriaal waarmee we onze stand die week kunnen aankleden. Denk aan oude schaatsen, schaatskleding van de club, fotomateriaal etc. Ook hiervoor graag een mail naar de activiteitencommissie. We willen (het liefst die hele week) een fotopresentatie via een beeldscherm/tv afspelen. Hiervoor zoeken wij nog een tv of beeldscherm met een usb aansluiting die een diavoorstelling kan afspelen. Wie kan ons hierbij helpen?

 

Laten we ons met z’n allen inzetten en een daverend succes maken van deze actie!

Dit vind je misschien ook leuk